Middag på Le Rouge

I fredags var jag på tjejmiddag på Le Rouge i Gamla Stan med andra Influencers!

Jag har ätit där innan, och senast jag var där var med min sambo när vi firade 3 år i höstas.
Vi var så oerhört nöjda då eftersom maten är i toppklass, och servicen samt miljön likaså! Därför såg jag framemot detta besök extra mycket 🙂

Jag och Patricia, tjejen jag sitter bredvid, håller på att starta igång ett Influencer-projekt, och i fredags var vår första träff. Dock saknades åtminstone 2 st, men vi hade verkligen trevligt iallafall. Och att ha vår första träff på just Le Rouge kunde inte bli mer klockrent!

Det blev mycket prat och skratt. Och vi åt såklart massor av god mat och fick även en typ av buffé till middagen, samt till efterrätten!
Dem gjorde också väldigt goda drinkar till oss. Och till mig som är väldigt känslig för alkohol just nu, så fixade dem till riktigt goda alkoholfria drinkar 😀 Allt var återigen i toppklass-deluxe!

För att avsluta detta blogginlägg om den underbara restaurangen så måste jag också berätta om vår fantastiska servitris Marika! Hon hade allt som en servitris ska ha, men också det där lilla extra 😀 Hon var allvarligt talat en av de absolut bästa servitriserna jag någonsin stött på! Och det vet jag att vi alla tyckte!

Tack för allt Le Rouge♡ Det blir alltid en lika bra upplevelse att ha sin middag hos er!

I samarbete med www.lerouge.se

2 Kommentarer

  1. Härliga bilder 🙂 Alltid roligt att samarbeta med andra.

  2. Nette säger:

    Vad fint och härligt????

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.