Serumet från Komorebi – So far, so good

Posted in Livet, PR/Samarbeten, Skönhet, Steff tipsar

Hej på er,

I förra veckan berättade jag om att jag börjat med ett nytt ögonfransserum från Komorebi!

Jag har använt detta serum varje dag, både morgon och kväll i 1 vecka nu. Men eftersom jag sa att jag skulle dokumentera om detta, plus att jag redan märkt lite skillnad, så är det ju självklart att jag vill visa detta!
Den översta bilden är från förra veckan, och dem andra bilderna är från idag!

Det är inte en extrem skillnad, men det har ju bara gått 1 vecka + 3 dagar och jag ser redan lite skillnad! För mig är det väldigt lovande iallafall, och jag ser verkligen framemot att se resultatet efter 2-4 veckor 😀
(Det är väldigt individuellt, men vanligtvis tar det minst 2-4 veckor för att få det fulla resultatet)
Jag älskar också hur härlig serumet är att sätta på sig…

Det känns väldigt bekvämt att ta på sig och det svider inte alls i ögonen som jag har upplevt att många andra serum gör. Så av den anledningen älskar jag serumet ännu mer 😉
Sen är det dessutom grym kampanj på Komorebi ögonfransserum med hela 60% rabatt!! Nu kostar den endast 199:- (ord. pris 499:-) 😀 In och fynda på www.nelly.com

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.