Platser jag vill besöka inom 5 år – #Bucketlist

Posted in Livet, Personligt / Min Story

Hej bloggen,

Denna kväll tänkte jag dela med mig utav en liten bucketlist på länder och ställen som jag vill besöka inom 5 år 🙂paris-1
Det känns bra att ha en tidsram på 5 år! 10 år känns för långt bort. 1 eller 2 år känns för kort. 5 år är perfekt då jag kommer vara runt 30 år så jag hoppas verkligen att jag hinner med att besöka dem platser jag vill innan dess 😉italy-rome-sunset-colosseum

Skriver dem inte i någon speciell turordning. Jag vill iallafall besöka:

 1. Budapest – Har fått så många tips om att det ska vara en sjukt mysig stad och sjukt prisvärt! Känns därför som ett måste 😉
 2. Prag – Typ samma anledning som Budapest. Prisvärt och mysigt. Bra shopping!
 3. London – Det är väl en stad man bara måste besöka nån gång i livet. Tycker jag.
 4. Amsterdam – Typ världens häftigaste stad. Haha, det är definitivt också ett måste för mig!amsterdam_1920x800
 5. Spanien – Jag har varit på Mallorca 2 gånger på olika delar (Palma och Cala Dor), men det finns så himla mycket mer= Barcelona, Alicante, Kanarieöarna, Teneriffa, Ibiza, Lanzarote, Fuerteventura, Formatera m.f! Spelar ingen roll vilken av dem ställena som blir först.
 6. Greklands alla öar – Oj oj oj! Båtluffa i Grekland vore verkligen något. Var ju på Rhodos nyligen, men det finns så många andra fina öar som jag vill se! Mykonos, Naxos, Santorini, Skiathos, Zakynthos, Samos, Kos, Lefkas m.f! Åtminstone en av dem öarna vill jag besöka inom 5 år 😉italy-rome-sunset-colosseum
 7. Italien – Det är många ställen även i Italien som jag vill åka till (såklart! haha) = Venedig, Rom, Milano, Toscana, Sicilien m.f.
 8. Portugal – Förstår inte varför inte fler pratar om att åka till Portugal? Det ser helt fantastiskt ut där och jag har pratat lite med folk som åkt dit. Dom älskar det och rekommenderar det starkt!
 9. Frankrike – Paris, Saint Tropez, Nice & Monaco. Jag ska visserligen till Paris nu första helgen i September med bästis Joel  😎 Maldives_Hotels_Resorts_LUX_Maldives_Spa_WellBeing
 10. Maldiverna – Spelar ingen roll vart det blir. MÅSTE besöka detta inom 5 år innan öarna blir översvämmat av vatten!
 11. Philippinerna – Även där spelar det ingen roll! Men Boracay verkar najs.
 12. Bali – Håller faktiskt på att planerar en Bali-resa tillsammans med sambon i början på nästa år!
 13. Dubai / Abu Dabi – Helst vill jag till båda ställena. Men kanske lite svårt att hinna med inom 5 år 😉dubai-winter-963x400
 14. AMERIKA overall – Vem vill inte dit? Jag vill åka nästan överallt i Amerika, både Sydamerika & Nordamerika! Spelar faktiskt ingen roll vilket ställe som jag börjar med inom dessa 5 åren. Det kan vara Mexico, det kan vara New York eller det kan vara Kalifornien! 
 15. Kina – Ja men Kinesiska muren vore skitcoolt!china_safety_940x320px
 16. Afrika – Finns sååå många ställen i Afrika jag vill åka till, både i Sydafrika och Nordafrika!
 17. Australien & Nya Zeeland – Wow. Så långt bort och så häftiga länder. Australien vill jag uppleva Sydney och i Nya Zeeland vill jag verkligen besöka Hobbitbyn! Det är en dröm för mig som är en Sagan Om Ringen-fan!Hobbit hole

Okej… Detta kanske är en ordentlig lista att uppfylla på 5 år. Har inte det som krav, mer som önskemål. Stora målet är att besöka 10 av alla på denna lista. Ifall jag lyckas få fler sponsorer och bygga upp min reseprofil på instagram, Då är verkligen ingenting omöjligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.