Så mycket planer…

Posted in Livet

Hej bloggen,

Full rulle har det varit ett tag nu. Har så mycket grejer som håller på att planera och fixa inför. Ska visa en liten lista som jag har här inför kommande veckorna:2017-08-03 02.02.52 1

  1. Andreas (min sambos) 25 årsdag som är nästa måndag den 14.e augusti= SO MUCH TO DO. Det är ju snart och jag håller på att fixa ihop något riktigt NICE. Ni får se framåt helgen och nästa vecka!
  2. Dansövning och inspelning för dansvideo med min dansagentur som vi ska fixa till nu i Augusti och början av September= Locations ska spikas, dansare ska fixas så att alla kan samtidigt, kläder och styling ska fixas. Kameraman ska fixas och koreografier ska givetvis också fixas!
  3. Smink + bröllopsjobb= Ska också planera litegrann inför det med övning på frisyrer och sminkningar m.m.
  4. Fotografering med min sminkkollega= Vi ska göra ett litet projekt inom styling och kampanjerbjudande. Hon ska fixa smink, och jag ska göra hår.
  5. En kompis födelsedag nästa helg= Det är lite planering gällande temat och vad jag ska köpa i present!2017-08-03 02.02.52 2
  6. Planering inför min nästa resa med bästis Joel= PARIS. Vi ska göra en lista på dagarna som vi ska vara där. Ställen vi vill besöka, saker vi vill smaka och sevärdheter vi vill uppleva!
  7. Planering för att åka till Tanum Strand igen i början av September= Blir att åka dit med sambon den gången för att fira vår treårsdag.
  8. Planering för att åka till Liseberg eller gå på Gröna Lund= Min tradition varje sommar är att gå på antingen Liseberg eller Gröna Lund minst 1 gång per år. Vi får se hur det blir nu.. Vill så gärna!
  9. Sjukt mycket planering över min & Andreas 50-årsfest= WOW alltså. Vi båda fyller 25 ganska tätt inpå varann. Han fyller i Augusti och jag fyller i Oktober. Vad är inte bättre då än att slå ihop våra födelsedagar i slutet av September för att fira oss tillsammans med en stor 50 årsfest?
  10. Firande av min födelsedag= Vi får se vad det blir för firande då. Antingen Tanum igen så kan man ta med både sambon och Joel och kanske någon mer. Har inte kommit så långt än, men börjar spåna på lite idéer iallafall. Vi får se vad det blir när det närmar sig lite!2017-08-01 03.15.17 1

Där fick ni se bilder som är tagna på Tanum Strand, samt min ‘lilla’ to-do-list för kommande veckorna. Mina to-do-list varje dag ser inte precis ut såhär… Den är ganska mycket längre, för då har jag både motion och vardagssysslor att fixa, inklusive blogg och film till youtube 😛
Men men. Det är roligt att vara sysselsatt, så jag klagar inte! Det är ju dessutom bara roliga saker också 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.