Nu börjar det riktiga livet igen

Posted in Livet, Youtube

Hej på er,

Har ju haft två veckors semester nu kan man säga. Var ju på Rhodos med Andreas förra veckan och vi kom hem tidigt igår. Känns ganska surt att va tillbaka nu när vädret suger röv  😡  Hahaha2017-06-07 09.22.31 1

Veckan innan Rhodos hade jag en liten break från mitt vanliga tempo på sociala medier. Gjorde ‘endast’ ett blogginlägg om dagen istället för två stycken 😛
Nu är jag dock redo att köra på som vanligt igen! Det blir alltså två blogginlägg om dagen på vardagarna, en youtubevideo i veckan och instagram som vanligt med ett eller två om dagen 🙂2017-06-11 12.36.57 1

Denna vecka har jag sjukt mycket kampanjer på instagram. Har bland annat MAX med deras nya lyxshake, och Asus där jag promotar deras nya grymma mobiltelefon. Sen idag är det kampanj + tävling i samarbete med Google, skriver mer om det sen ikväll 🙂2017-06-11 12.36.55 2

Utöver jobben på insta+blogg har jag studentfirande i helgen då min lillasyster tar studenten på torsdag… Helt sjukt va tiden gått fort! Då blir det iallafall att åka ner till familjen i Karlskrona imorgon och stanna där till på söndag!
En sista grej…

Kolla gärna in min senaste youtube-film från Tanum Strand hotell. Första gången jag gör en video-logg från min vistelse där 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.