Alltid underbart, oavsett väder

Posted in Livet, PR/Samarbeten, Resor

Hej bloggen,

Min andra dag här på bästa Tanum Strand började med frukost och därefter en powerwalk igen. Sen tog jag mig till spa-avdelningen för att bara slappa lite efter träningen och nu sitter jag här i restaurangen och njuter av en senare lunch 🙂2017-05-22 01.26.12 1

Idag är det inte soligt som det var igår. Men vet ni vad? Det gör absolut ingenting! Jag har varit här på Tanum Strand när det både är snö, regn, blåst och sol. Det är ändå lika underbart här tack vare den mysiga miljön och allt trevligt som finns här runtomkring! Därför är detta faktiskt det optimala ställe att åka till, oavsett väder. Det finns alltid saker man kan göra här 🙂2017-05-22 01.29.56 1

Vi hörs senare! Jag, Vicky och Fanny ska snart åka till ett naturreservat här i närheten! Det ska bli såååå kul 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.