Att ha en fin och stilren instagram

Posted in Livet, Personligt / Min Story, Skönhet, Steff tipsar

Hej på er!

Hoppas ni mår fint denna kväll 🙂 Själv mår jag bra och jobbar jag för fullt med mina sociala medier. Något som jag jobbar extra hårt med är min instagram…20170516_200005

Jag lägger ner flera timmar per dag på att redigera bilder till både blogg och instagram. Men min insta lägger jag ner mest tid på eftersom jag jobbar enormt mycket med att hålla ett fint flöde.
Varför jag gör det är ju såklart för att man lättare då får jobb och samarbeten på sociala medier, samt annonsörer som vill att man ska marknadsföra dem! 20170516_194659

Det är väldigt stor skillnad nu om man jämför med innan. Det är dessutom viktigare än vad många kanske tror att tänka på sitt instagramflöde. Vill du börja tjäna bra eller bättre pengar på dina sociala medier bör du lägga ner mycket tid på ditt flöde. Mina jobberbjudanden på sociala medier har faktiskt tredubblats och min följarskala har ökat snabbare pågrund av att jag fokuserat på att hålla ett fint flöde och ta bättre bilder! 20170516_195540

På bilden ovan visar jag hur mitt flöde såg ut runt mars/början av april. Där fokuserar jag på utomlands och-relaxbilder, som ni kan se. Där följde jag inte direkt någon färgskala som jag gör nu när jag fokuserar på mycket vitt. I bilden ovan hade jag lite olika färger men jag höll det ljust och stilrent.
Det är sjukt stor skillnad om man jämför med hur mitt flöde såg ut i vintras:20170516_195352

Ja… Ni ser ju. Väldigt stor skillnad. Inte för att jag tog dåliga bilder då. Det var ju ändå bra bilder i sig! Jag hade bara inte någon känsla för helheten och brydde mig faktiskt inte om instagramflödet heller. Jag tänkte liksom ”Den här bilden är fin. Den lägger jag upp direkt!”Helt fel tankesätt om man vill lyckas inom sociala medier och få fler jobberbjudanden, samarbeten med mera. Man behöver oftast planera lite och redigera bilderna passande till allt det andra som redan ligger uppe!20170516_194330

I dagsläget ser mitt flöde ut såhär som på bilden ovan.
Jag gillar mest utlandsbilder och när man inte reser hela tiden får man göra så gott man kan med det material som man redan har!
Jag postar oftast inte ens bilder samma dag som jag tar dem. Lägger upp mycket gamla bilder och skriver ”Throwback”, ”Take me back” och sådana saker som får folk att ändå förstå att jag exempelvis inte är utomlands hela tiden 😉

Ska inom snar framtid skriva om konkreta tips på hur du kan göra ditt flöde finare. Så håll utkik!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.