Nya naglar – Specialerbjudande till studenter

Posted in PR/Samarbeten, Skönhet, Steff tipsar

Hej på er,

Denna kväll vill jag visa mina nya naglar som jag gjorde i helgen på Salong Dagspa Hälsa & Skönhet, samt dela med mig utav ett superbra studenterbjudande…2017-05-09 06.16.44 1

Är helt kär i mina nya naglar. Älskar färgen och älskar formen. Det är så himla fint och fräscht!
Nu har jag dessutom grymt erbjudande till er som tar studenten och även till er som har vanlig skolavslutning… 😀2017-05-09 06.16.45 1

Ni får 15% rabatt på ALLT hos Dagspa Hälsa & Skönhet. Ni anger bara Student15 som meddelande när ni bokar. Det gäller alltså alla skönhetsbehandlingar. Dem gör alltifrån naglar, fransar, vaxning, 3D tatuering m.m. In och kolla–> www.bokadirekt.se/dagspa-hälsa-&-skönhet-ab

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.