Många olika solbrillor

Posted in Livet, Skönhet, Steff tipsar

Hej på er,

Hoppas ni haft en bra helg! Nu sitter jag och kollar på solbrillor för fullt eftersom det vankas sommar… Eller inte denna vecka kanske. Åtminstone inte i Stockholm som det ser ut i väderprognosen  😐 Aja, det kommer väl så småningom iallafall! Och då är jag både taggad på att titta efter sommaroutfits, samt accessoarer. Solglasögon är dessutom något jag har brist på så skulle behöva minst 1 nytt par… Vilken av modellerna tycker ni är snyggast? 🙂 Mina favoriter är nog 2.an och 3.an, alltså Rayban och Michael Kors! Solglasögon - Kollage
1. Pilgrim | 2. Rayban | 3. Michael Kors | 4. Jeepers Peepers | 5. Even & Odd | 6. Michael Kors Blå | 7. Le Specs | 8. Vogue

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.