Kommer sakna honom…

Posted in Livet, Personligt / Min Story

Hej bloggen,

Idag har jag bloggat väldigt dåligt då jag har varit lite ledsen. Brukar vanligtvis blogga 2 gånger om dagen på vardagar, men ibland kan det bli såhär och då får man tillåta sig själv att ta en liten paus.
Idag har jag iallafall varit ganska nere, men har ändå umgåtts med Joel och hittat på lite trevliga saker som alltid. Vi sov över hos honom. Åt god middag, sjöng lite och hade deeptalk mitt i natten. Jag hjälpte honom också med att komma igång med sin nya blogg här på Finest, vilket är superkul! 
Idag var vi på Haymarket och åt en supergod lunch, samt pratade om hans ensamresa och hur han kan vara så lugn….2017-03-20 08.10.05 2

Han åker till Thailand imorgon och är borta i mer än 2 veckor. Idag hade dessutom hotellet avbokat honom pga avloppsproblem?! Första gången han reser själv såpass långt+länge och så händer en sån där grej?- Alltså jag hade fått panik. Men han den där sköldpaddan asså…Toklugn! Hahaha 😛 Jag avundas hans lugn och hans behärskning av panik-känslor. Så sjukt inspirerande för mig som lätt kan få panik och bli upprörd. Jag är fortfarande lite nere eftersom jag känner mig nervös för hans skull och för min egna skull så kommer jag ju sakna han massor..
Visserligen är det inte flera månader som han ska vara borta. Men han är som min bror. Han är som en familj för mig. Då känns det på något sätt konstigt att han åker iväg nu. Ska backpacka. I Asien. Och SJÄLV dessutom. Känner mig nästan som en orolig mamma 😛 Men jag vet att det kommer gå bra! Jobbigaste är saknaden och att vi kanske inte kommer kunna prata lika mycket i tel beroende på wifi.. Men aja, vi håller tummarna!<3 Kolla in Joels blogg och följ hans Thailandsresa –> Länk HÄR.

2 Kommentarer

  1. Joel säger:

    Hur tror du jag ska klara mig utan dig så länge då ???? Det blir den riktiga utmaningen… att vara i värmen är inget svårt… tack för alla dina fina ord och att du tror på mig, det gör min resa genast tryggare ????????❤

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.